Johanne Nordeng onlyfans leaked, Johanne participated in the reality show “Ex On The Beach”

Mannen som topper inntektslisten i år, 29 år gamle Geir Christian Davadi-Dahl, rapporterte en inntekt på nær 16,7 millioner kroner i løpet av 2022.

Davadi-Dahl var ikke inkludert på forrige års liste over de med høyest inntekt for de under 30 år. Den markante økningen i inntekt antyder muligens at han har påtatt seg en større rolle i familiebedriften Davadi-Dahl AS. Familien eier blant annet bygården i Klæbuveien 34, som de har hatt siden 50-tallet.

Blant de øvrige på listen finner vi idrettsutøveren Johannes Klæbo, reality-deltaker Johanne Nordeng, og flere spillere fra Rosenborg Ballklubb, som Aslak Fonn Witry.

Å ha den høyeste inntekten betyr ikke nødvendigvis at man er den mest formuende i byen.

I år er det igjen en kvinne som topper formuelisten: Kristin Synnøve Forbergskog (28), med en formue på imponerende 405 millioner kroner.

Dette er mer enn det dobbelte av fjorårets formuetopp, Hedda Kristine Volden Koteng, datter av eiendomsinvestor Ivar Koteng. Hun hadde den høyeste formuen i 2021, som da var på 193 millioner kroner. I år er hun ikke på listen, da hun har flyttet til Italia.

Scroll to Top